dijous 14 de setembre del 2017

A les portes de la 10ª Fira Mercat Modernista

A les portes de la 10ª Fira Mercat Modernista

La regidora Coia Tenas a Els 4 Cantons

L'àrea de Promoció Econòmica de l'ajuntament ja ho té tot a punt per la nova edició de la Fira Modernista. Una fira que enguany arriba a la seva 10a edició, i per tant, es vol que sigui una edició especial que serveixi també per commemorar aquest aniversari. La fira que ja escalfa motors, serà el cap de setmana del 15, 16 i 17 de setembre, i la temàtica: la dona en l'època modernista.

Des de la regidoria ja porten mesos preparant aquesta nova edició prevista, com sempre, pel cap de setmana del 15 al 17 de setembre. En aquesta ocasió han decidit que el tema principal entorn el qual girarà enguany la fira serà sobre la dona en aquesta època històrica. Tal com ha comentat la regidora de Promoció Econòmica, Coia Tenas, es vol treballar aquesta temàtica des de la vessant artística, per donar a conèixer pintores o escultores, el paper de les escriptores, la dona dins la família o com rep les tendències d'Europa. Degut al mal temps que pronostiquen sobretot per demà divendres s’ha preparat un pla B, així ho ha explicat a Els 4 Cantons aquest dijous. Per tant tots els actes previstos per divendres es realitzaran a Vil·la Flora i l'envelat.

La idea és que hi hagi la fira mercat com sempre, però també que es puguin realitzar activitats o actes relacionats amb la fira i amb la temàtica d'enguany per tal d'anar dotant de més contingut aquesta fira. Entre les novetats, hi trobarem una ampliació de l'espai on es fan les activitats que volen donar un valor afegit a a la fira. La regidora també ha comentat la consolidació de la fira que ja arriba a la 10ª edició.

L'edició també serà especial perquè se celebren els 10 anys de fira Modernista. Tenas considera que la Fira s'ha traçat una bona trajectòria i s'ha fet un nom arreu del país. Per aquest motiu des de l'ajuntament es fa una crida a entitats i associacions del poble perquè s'animin a seguir participant activament desenvolupant activitats diverses.

 

Programació d'avui