dimarts 12 de setembre del 2017

Canet viu intensament la Diada Nacional de Catalunya

Canet viu intensament la Diada Nacional de Catalunya

Foto: Ajuntament de Canet de Mar

Canet de Mar ha viscut aquest cap de setmana una Diada Nacional de Catalunya marcada pel referèndum de l’1 d’octubre. Una diada que es va iniciar amb l’acte institucional davant de l’Ajuntament en la que hi van assistir un bon nombre canetencs i els representants polítics menys el PP.

L'acte va començar amb la tradicional hissada de bandera a càrrec del pubilatge, seguidament l’Orfeo Misericòrdia i el Cor Assai van interpretar el Cant de la Senyera, Carolina Espàrrech, actriu local va recitar el poema l'escut de Catalunya. Enguany l’historiador canetenc i President del Centre d’Estudis Lluís Domènech i  Montaner, Carles Sàiz va ser l’encarregat de fer el discurs de la diada.

Per cloure l’acte l’Alcaldessa Blanca Arbell va fer el parlament, amb moltes referències al moment que està visquen el país.

Arbell també va explicar que ja ha firmat el decret d’alcaldia perquè Canet doni suport a l’1-O i també comentava l’absència del Partit Popular a la Diada.

 L’acte es va tancar amb els Segadors interpretada també per l’Orfeo Misericòrdia i el Cor Assai de la mà del mestre i músic Xavier Dotras. Tot seguit autoritats i entitats van anar fins a la Plaça 11 de setembre per fer l'ofrena floral.

 

Programació d'avui