divendres 15 de setembre del 2017

ERC, CUP, PdCAT, ANC i OMNIUM comencen aquests dies la campanya pel referèndum

ERC, CUP, PdCAT, ANC i OMNIUM comencen aquests dies la campanya pel referèndum

Durant aquests pròxims 15 dies la nostra vila acollirà, igual que altres municipis, actes diversos organitzats per entitats sobiranistes i per partits polítics partidaris del Sí. Per començar, aquest vespre la CUP te la intenció de fer la penjada de cartells.

Des de l’ANC de Canet de Mar, ja han fet una penjada de pancartes i tenen preparades activitats. Així ens ho explicava als serveis informatius de Ràdio Canet, Quim Dotras, un dels seus responsables.

A nivell de partits locals, ERC de Canet també té previst activitats i penjada de cartells, així ens ho explicava Ivan Aranda, president local a Canet d’ERC. També el PdCAT de Canet s’ha sumat a la campanya i a la iniciativa, enns ho ha detallat Laurea Gregori portaveu de la formació.

I per últim també Marc Jimenez, regidor de la Cup a Canet de Mar ens explica les seves iniciatives, entre d’altres la penjada de cartells que volen fer aquest vespre.

Recordem que des del Partit Popular de Canet van entrar una instància a l'Ajuntament per tal que s'expliqui a la població que suposarà i en que participarà el consitori en el referèndum de l'1 d'octubre, així com també el PdCat i la Cup van presentar-ne un altre per tal que el consistori realitzi un Ple Extraordinari de caràcter urgent que en principi s'ha de celebrar el breu. Durant els propers dies tindran lloc diversos actes de suport al referéndum que els partits esmentats, l’ANC i OMNIUM Cultural donaran a conèixer.

temes: política
Programació d'avui