dilluns 18 de setembre del 2017

Èxit de participació durant la 10a Fira Mercat Modernista

Èxit de participació durant la 10a Fira Mercat Modernista

Foto: Facebook de la Fira Modernista

Aquest cap de setmana Canet de Mar ha viscut una nova edició de la Fira Mercat Modernista, concretament la desena, un aniversari molt especial que ha servit de nou per consolidar aquesta fira que any rere any segueix congregant a un nombrós públic de totes les edats que gaudeix de les diverses activitats que s’hi fan.

 De nou els espectacles de carrer, les xerrades, parades d’artesans, tallers entre d’altres han tornat a omplir els carrers de Canet de color i bon ambient.

Hem parlat amb Coia Tenas, regidora de Promoció Econòmica perquè ens faci una primera valoració d’aquesta darrera edició perquè ens fes valoració de la darrera edició, de la qual es mostra molt contenta i també ha donat les gràcies a tot l'equip que l'ha fet possible així com a tota la gent que hi ha participat.

Divendres malgrat la pluja els actes es van reubicar a l’edifici de Vil·la Flora i la Nit de Tapes i Varietés a l’Envelat on es va fer l’acte d’inauguració a càrrec de Juanjo Puigcorbé, diputat de Cultura a la Diputació de Barcelona acompanyat per l’Alcaldessa Blanca Arbell i la mateixa Coia Tenas, regidora de promoció econòmica.

Enguany fira ha estat marcada pel tema principal, la dona durant l’època modernista. Molts dels actes d’aquesta edició van fer referència a aquesta temàtica, ja sigui amb xerrades, espectacles, etc.

 

Programació d'avui