dimecres 18 de novembre del 2015

Ja es pot veure la mostra "Controles?" sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

Ja es pot veure la mostra "Controles?" sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum

Foto: canetdemar.cat

Avui a la Sala Cultural Ramon de Capmany, s'obre l'exposició Controles? Una mostra sobre els riscos de les drogues i com prevernir-ne el consum. Al voltant d'aquesta mostra s'han preparat diferents activitats com ara xerrades orientades als pares i mares i també a les entitats que treballen amb joves.

La prevenció de les conductes de risc i de les drogodependències és una de les línies estratègiques de la Diputació. Aquesta exposició és una eina educativa més dins del conjunt de recursos de prevenció que ofereix l'Àrea d'Atenció a les Persones als municipis de la demarcació de Barcelona. Controles? es presenta en quatre nivells d'ús amb informació general sobre les drogues i amb la informació específica per als col·lectius d'adolescents de 12 a 15 anys, per a joves de més de 16 anys i per a mares i pares.

S'han programat visites guiades pels joves dels centres educatius de Canet, com també diferents xerrades orientades als pares i mares i adreçades a les entitats ja sigui culturals o esportives que treballen sobretot amb joves. La primera d'aquestes sessions es farà el 26 de novembre adreçada a pares i mares per trobar estratègies de comunicació que serveixin per abordar el tema. Cal inscriure's prèviament per participar-hi.

L'exposició es pot veure de dilluns a dissabtes de 5 a 7 i els diumenges de dos quarts de dotze fins a les dues del migdia fins el 3 de desembre. L'entrada és lliure. L'inauguració oficial es farà aquest divendres a les sis de la tarda amb l'assistència de representants de la Diputació de Barcelona.

temes: societat
Programació d'avui