dimecres 30 de desembre del 2015

Jaume Bernadet és l'encarregat d'organitzar la Festa de Cap d'Any a la ciutat de Barcelona

Jaume Bernadet és l'encarregat d'organitzar la Festa de Cap d'Any a la ciutat de Barcelona

Foto: btv.cat

Jaume Bernadet sots director de la companyia canetenca Comediants és la responsable de preparar tota la festa de Cap d'Any a la ciutat de Barcelona. Han preparat un gran piromusical en què es farà servir, en total, una tona de pólvora. Tots els focs artificials es concentraran en sis minuts. Una vintena de Perkutes de Canet hi participaran i formaran part de la Banda Sonora que donarà la benvinguda al nou any.

El 31 de desembre Barcelona celebra les campanades de Cap d’Any novament als voltants de la Font Màgica de Montjuïc, a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Enguany, la tecnologia i els efectes d’il·luminació convertiran l’entorn de la Font Màgica de Montjuïc en un gran rellotge per donar la benvinguda a 2016. L’espectacle de foc, aigua i llum, amb el Senyor de la Pedrera com a amfitrió, fusiona percussió i música melòdica amb ritmes mediterranis. Jaume Bernadet de Comdiants, en declaracions al programa Tu i Jo de Ràdio Canet, s'ha mostrat content i orgullós de ser l'encarregat de preparar aquesta festa en què la música en directe tindrà un pes important i la presència canetenca, també, a través dels Perkutes.

El nou xou donarà més protagonisme a un dels elements emblemàtics de l'espai: les quatre columnes de Puig i Cadafalch, que s'il·luminaran per indicar els quatre quarts previs a les campanades i que després, i per mitjà d'una projecció, es convertiran en un gran rellotge.

L'Ésser del Mil·leni no tornarà a la vida la nit del 31 de desembre a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Després de considerar que aquest enorme personatge de la Fura dels Baus que va tenir el seu moment de glòria per donar la benvinguda a l'any 2000 ja no produïa efecte sorpresa, els responsables de l'espectacle han decidit renovar-lo i passar el relleu a la manera de fer de la companyia Comediants. 

Programació d'avui