dimarts 13 de juny del 2017

Jesús Marín continuarà integrat al PDeCAT com a regidor indepenent després de deixar el partit

Jesús Marín continuarà integrat al PDeCAT com a regidor indepenent després de deixar el partit

Foto: revistadelmaresme.com

L' exalcalde, Jesús Marín, continuarà integrat al grup municipal del PDeCAT després de deixar de ser militant d' aquesta formació. Així ho ha confirmat en declaracions a Ràdio Canet després d’anunciar la setmana passada que trencava el carnet del partit.

 Jesús Marín ha explicat que ha pres aquesta decisió ja que no està d' acord amb la dinàmica que porta el partit a nivell nacional, però a nivell municipal no hi ha cap divergència i, per tant, continuarà integrat ara com a regidor independent. Això sí, al deixar la militància cedeix el càrrec de portaveu municipal del PDeCAT a Laureà Gregori.  De fet, Jesús Marín no dubta en definir com a força dolenta la gestió del govern municipal, i en canvi, considera que des del PDeCAT, com a grup majoritari de l’oposició, s’està fent molt bona feina.

Per la seva banda, el president del PDeCAT a la nostra vila, Josep Antoni Massagué, considera que han trobat la millor solució ja que el que es volia és  seguir aprofitant l' experiència municipal i política de Jesús Marín que, recordem, va ser alcalde el passat mandat Aquesta decisió es va adoptar per unanimitat en una reunió, ahir al vespr,e a la seu comarcal del PDeCAT a Mataró.

 

 

 

 

 

temes: política
Programació d'avui