dimecres 19 de juliol del 2017

L'ANC obre el període per inscriure's per anar en autocar a la manifestació de l'11S

L'ANC obre el període per inscriure's per anar en autocar a la manifestació de l'11S

Foto: Diari Catalunya Lliure

Ja s’han obert les inscripcions per reservar plaça d’autocar per la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona.De moment, hi ha reservats dos autocars, però si hi ha prou demanda se’n podria afegir un tercer.

Les inscripcions per la reserva de plaça d’autocar de cara a la propera diada de l’11 de setembre ja estan obertes. El preu d’enguany és de 9 euros la plaça i per cada reserva es col·laborarà amb la campanya del referèndum. Així ho ha explicat el portaveu de l’ANC a Canet de Mar, Quim Dotras, qui ha recomanat no esperar fins l’últim dia per comprar-los.

La previsió és que aquest dijous es faci la presentació oficial de la diada, on s’explicarà horaris i trams. De moment, ja se sap que els participants de la manifestació dibuixaran el símbol de la suma a l’encreuament entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona. D’altra banda, Dotras ha comentat que també ja tenen a la venda la samarreta de la Diada d’enguany i és que com explica, la seva compra ajuda a finançar l’entitat.

Qui vulgui assistir a la manifestació convocada a Barcelona per l'11 de Setembre fent servir el servei d’autocar pot acostar-se a la parada que l'ANC de Canet de Mar instal·la cada dissabte a la riera Sant Domènec per tal d'inscriure's i reservar plaça.

 

 

temes: societat
Programació d'avui