dimarts 18 de juliol del 2017

L´ascensor de l´escola Misericòrdia s´instal·larà al setembre

 L´ascensor de l´escola Misericòrdia s´instal·larà al setembre

Foto: Escola Misericòrdia

L’Ajuntament ja té encarregat el projecte d’instal·lació d’un ascensor a l’Escola Misericòrdia. De tota manera, no està enllestit encara i la previsió és que la seva col·locació no es faci fins passat l’estiu. Des de l’ajuntament es deixa clar que s’instal·larà un ascensor i no pas un muntacàrregues. Es preveu fer una inversió de 48.000 euros.

El projecte, encarregat a un arquitecte s’està acabant d’enllestir. El consistori confia poder-lo tenir a finals de juliol. Aleshores caldrà contractar l’empresa que instal·li aquest ascensor, per tant, és molt probable que el curs escolar ja hagi començat, però el regidor d’Urbanisme, Lluís Llovet, ha explicat que no afectarà ni alumnes ni mestres i les classes es podran fer amb tota normalitat.

Aquesta és una reivindicació històrica de l’escola que ha de servir per millorar l’accessibilitat del centre, sobretot, pensant en aquelles persones amb mobilitat reduïda. Va ser la segona proposta més votada en els pressupostos participatius d’enguany amb 296 vots. 

temes: educació
Programació d'avui