dijous 14 de setembre del 2017

La Fiscalia cita com a investigats els alcaldes que avalen el referèndum

La Fiscalia cita com a investigats els alcaldes que avalen el referèndum

Blanca Arbell signant el decret del referendúm de l'1-O

El fiscal general de l'Estat, José Manuel Maza, ha ordenat als fiscals de Catalunya que citin a declarar els 712 alcaldes, entre els quals hi ha Blanca Arbell, que han firmat el Decret de suport a l'1-O. 

A més, ordena als Mossos d'Esquadra que, en cas que no compareguin, els detinguin i els portin a la fiscalia en compliment de les seves funcions de policia judicial. L'Alcaldessa Blanca Arbell en declaracions a Ràdio Canet, ha confirmat que assistirà a la concentració d’alcaldes convocada per aquest cap de setmana a la  Plaça Sant Jaume i que no deixaran de treballar per fer el referèndum possible a la nostra població.

José Manuel Maza veu en la conducta dels alcaldes indicis dels delictes de desobediència, prevaricació i malversació de fons, després que la convocatòria del referèndum hagi quedat suspesa cautelarment pel TC.

Blanca Arbell també ha explicat que convocaran un ple extraordinari urgent per explicar a la població quines línies seguirà el consistori de cara al 1-O. Recordem que el PP de Canet i d’altre banda el PDCAT i la CUP van presentar una instància per demanar l’exposició pública de la posició de l’Ajuntament.

Donat que són molts els Ajuntaments, la resolució demana que es comenci pels ajuntaments signants que tenen més població.

temes: política
Programació d'avui