dijous 14 de setembre del 2017

Ràdio Canet comença nova temporada

Ràdio Canet comença nova temporada

Imatge de Els 4 Cantons

L'emissora comptarà amb els seus programes habituals ja sigui informatius, d’entreteniment, cultura, musicals  i esports, així com la incorporació d’espais d’altres emissores locals i les desconnexions habituals amb La Xarxa. Cal destacar també els programes oferts pels col·laboradors.

Ràdio Canet manté els programes ‘Els 4 Cantons”, cada matí de 10 a 1 del migdia, presentat per Ferran Medina i Lourdes Pla o el “Concurs” a càrrec de Carles Lucas, i és que aquest espai ja s'ha consolidat amb un públic fidel i continuarà amb la seva línia: música i preguntes perquè els oients puguin trucar i aconseguir alguns dels premis que se sortegen.

Ferran Medina i Lourdes Pla han explicat les novetats de Els 4 Cantons per aquesta temporada  i deixen clar que l'objectiu principal d'aquesta temporada és fer del magazín matinal de l'emissora un referent.

També segueix ‘La Tarda’, el magazine de 4 a 7 de la tarda que presentarà Josep Maria Cano en connexió amb altres emissores locals de Catalunya a través de La Xarxa. També seguiran els programes d’esports de dilluns i divendres al vespre, així com les transmissions de dissabte tarda.

La música del “Formula.cat”, ‘Hellawaits”, “Fusion Music”, i ‘Ritmo Latino’ entre d’altres també seran presents a la nova programació. De fet, la música també serà la protagonista en altres programes de col·laboradors ja sigui de sardanes, jazz, folk o rock’n’roll entre altres. Sense oblidar tampoc les retransmissions esportives que es realizen durant el cap de setmana, sobretot, els dissabtes a la tarda i els diumenges al matí, amb Dani Grao retransmetent el futbol Sala, Jordi Dotras, el futbol i Javi Méndez, el bàsquet.

 

temes: ràdio, web
Programació d'avui