dijous 20 de juliol del 2017

Salvador Castellà torna a la Sala d´Exposicions Ramon de Capmany

Salvador Castellà torna a la Sala d´Exposicions Ramon de Capmany

Foto: Cartell Exposició Salvador Castellà

Una trentena d’aquarel·les de Salvador Castellà s’exposen a la Sala d’Exposicions Ramon de Capmany durant aquests dies. La mostra s’inaugura demà divendres i es podrà veure fins el 6 d’agost.

No és el primer cop que els familiars del pintor organitzen una exposició dedicada a la seva obra i és que se n’han fet diverses, com una mostra d’olis i de cara l’any que ve en volen preparar una d’acrílic. En aquesta ocasió s’ha optat per l’aquarel·la. La seva vídua, Carme Rovira, ha explicat que són una trentena de quadres de mida mitjana, tot i que n’hi ha un que destaca per les seves dimensions. És obra seva repartida per diversos indrets del país i també de França que es concentra en aquesta exposició.

L’objectiu que té Rovira és donar a conèixer l’obra de Salvador Castellà, d’aquí que organitzi exposicions com aquesta que serveixin per apropar el públic a la seva obra. Reconeix que no resulta fàcil triar els quadres que s’hi exposen i és que intenta recollir els estils diversos que va conrear Castellà per respondre als gustos de tothom. La mostra s’inaugura demà a les 7 de la tarda i es podrà veure cada dia de 2/4 de 7 a 2/4 de 9.

temes: cultura
Programació d'avui