dijous 09 de juliol del 2015

Troben una tintorera morta a les aigües de la Platja de Canet

Troben una tintorera morta a les aigües de la Platja de Canet

Foto: Moment en què es retirava el tauró //Josep Antoni Massagué

Apareix un tauró mort a la Platja de Canet. L'animal estava surant a uns 20 metres de la costa i Salvament Marítim l'ha retirat de l'aigua i per precaució ha col·locat bandera vermella per evitar el bany dels que hi eren. De fet, la troballa ha causat molta expectació entre els banyistes.

Aquest matí una tauró, concretament una tintorera ha sorprès els banyistes que estaven a la platja de Canet. A 20 metres del trencant de les onades, just davant del Neptú, ha aparegut aquest matí pels volts de les 11, una tintorera morta. La troballa ha activat tots els protocolos d'emergència. Salvament Marítim en col·laboració amb l'empresa Marsave, responsable del salvament a la nostra platja, l'han tret de l'aigua arrossegat per un cable a través de llanxa. L'animal, de 2,20 metres de longitud, ja ha aparegut mort i només ha hagut de ser retirat. Per precaució s'ha posat però bandera vermella.

Com bé déiem la troballa ha agafat per sorpresa als banyistes que estaven en aquell moment a la platja. Un d'aquests banyistes, Josep Antoni Massagué, explicava que hi hagut certa expectació davant d'aquesta troballa i molts no han dubtat en fer-se un selfie amb les despulles de l'animal, i és que no sempre, es pot veure un tauró de tant a prop a la nostra costa, afirmava.

Tot i que des de Marsave han assegurat que no és habitual trobar tintoreres tan a prop de la costa, no és la primera vegada que passa. Farà uns dies la platja de Premià es tancava als banyistes per la presència d'una tintorera i fa un any es van veure aquests animals a la costa de Premià, Mataró i el Masnou.

temes: societat
Programació d'avui